Încearcă Turneul Supercharger 2 la Vlad Cazino cu premii de 375.000 RON

În această săptămână Turneul Supercharger 2 de la cazinoul online Vlad Cazino îți aduce șansa de a câștiga partea ta dintr-un impresionant fond de premiere de 375.000 RON! Încearcă-ți norocul acum!

Cum participi la promoție ?

  • Te loghezi în contul tău de la Vlad Cazino
  • Optezi pentru acest turneu
  • Alege oricare slot din cele disponibile
  • Pariază și joacă cu o miză de minim 2 Ron cel puțin 20 runde consecutive

Turneul Supercharger 2 are loc la Vlad Cazino în intervalul 28 august – 3 septembrie 2023.

Ce jocuri sunt disponibile ?

După ce ai optat pentru a juca la acest turneu vei avea la dispoziție 90 de sloturi din care să-ți alegi preferatul. Jocurile eligibile pentru acest turneu sunt unele dintre cele mai populare sloturi din România.

De exemplu, printre aceste sloturile disponibile se numără următoarele : Starburst XXXtreme, Dice&Roll, Shining Crown, Gonzo’s Quest, Relax Roulette, Burning Hot, Lady Lucky Charm Deluxe, Big Bass Bonanza, Starburst, Sweet Bonanza

Așadar, indiferent de preferințele tale suntem siguri că o să găsești un slot care să-ți placă din lista de 90 de sloturi disponibile.

Ce premii te așteaptă ?

Premiul la Turneul Supercharger 2 de la Vlad Cazino este în valoare de 375.000 RON cash. Acest premiu se împarte între primii 1000 de jucători care au cele mai mari câștiguri din cele minim 20 de runde consecutive.

Clasamentul în urma căruia se decide care sunt primii 1000 de jucători este sub forma unor puncte. Punctele în turneu se calculează în felul următor (Câștig/Miză) x 100 . Iar, găsești planul de împărțire al punctelor pe pagina unde scrie toate detaliile despre acest turneu.

Premiul în bani pe care poți să-l câștigi nu are cerințe de rulaj. Premiul este creditatat în contul tău imediat după încheierea turneului.

În momentul în care am scris acest articol erau înscriși 500 de jucători la acest turneu. De asemenea ceea ce trebuie menționat este că numai pariurile în bani reali sunt eligibile pentru a participa la această promoție. 

Pregătește-te să intri în lupta pentru premii la Turneul Supercharger 2 de la Vlad Cazino. Aventura și câștigurile te așteaptă să le descoperi!

Distribuiți.