Hai să te întreci în Bătălia Sloturilor la Admiral

Două sloturi foarte iubite de pariori se întrec în popularitate, iar tu decizi câștigătorul și primești bonus 100 rotiri gratuite.

La Admiral, poți juca celebrele sloturi Lucky Lady Charm Deluxe  și Book of Ra Deluxe . Dintre cele două se va decide câștigătorul titlului de cel mai popular slot de la Novomatic. Tu alegi cine va fi câștigătorul.

Cum iei parte la promoție ?

  • Te loghezi pe cont la Admiral și te înscrii în promoție
  • Pariezi minim 150 RON pe slotul favorit
  • Primești bonus 75 rotiri gratuite dacă slotul ales de tine iese învingător, iar dacă ești în top 3 jucători cu cele mai mari mize, primești 100 rotiri gratuite.
  • Dacă slotul tău preferat a pierdut confruntarea dar ești între primii 15 jucători cu cele mai mari mize primești bonus 25 rotiri gratuite.

Promoția Bătălia Sloturilor la Admiral are loc în perioada 08-09.05.2023.

Slotul care va acumula cel mai mare număr de mize pariate în perioada promoției va fi declarat câștigător.

Mizele mai mici de 150 RON nu vor fi luate în considerare pentru această promoție. Este necesar să pariezi folosind doar bani reali

Ce mai trebuie să știi despre promoție?

Rotirile gratuite pot fi folosite la toate jocurile care au aceasta funcție și sunt menționate pe platforma de jocuri Admiral cu eticheta “free spins” . Poți afla în orice moment poziția din clasament a slotului ales de tine ca favorit. Rotirile gratuite sunt alocate pe contul tău de jucător în termen de 48 de ore de la finalizarea promoției dacă ai îndeplinit toate cerințele acesteia.

Ia parte azi la Bătălia Sloturilor și pariază pe slotul câștigător la Admiral Casino.

Distribuiți.