Sărbătorește cu Betano 7 ani de activitate cu un bonus aniversar: 777 rotiri gratuite

Betano, unul din cele mai cunoscute și îndrăgite cazinouri online, aniversează 7 ani de când activează pe piața românească a jocurilor de noroc.  Betano oferă acum noilor pariori un bonus exploziv: 777 rotiri gratuite, valabile la cel mai iubit slot : Shining Crown.

În perioada 3 mai – 30 mai 2023, ai oportunitatea să profiți de oferta specială Betano – aniversarea de 7 ani, cu bonus în rotiri gratuite fără depunere.

Rotirile sunt disponibile la unul din cele mai tari sloturi : Shining Crown de la EGT.

Cum te bucuri de oferta Betano aniversară ?

  • Îți deschizi cont pe platforma Betano. Procesul este simplu și intuitiv, se parcurge în câteva minute. În momentul în care este menționat codul promoțional, introduci codul 777BETANO. Primești automat 111 rotiri gratuite, la slotul Shining Crown, ca parte a bonusului aniversar.
  • Îți verifici identitatea, trimiți documentele necesare. Le încarci pe platformă online și după ce contul e verificat și validat de Betano, vei primi încă 111 rotiri gratis. Rotirile sunt disponibile tot la slotul Shining Crown.
  • Faci prima depunere, de cel puțin 100 RON pe contul de jucător.  Ai la dispoziție o mulțime de metode de plată, la alegerea ta. Imediat ce depunerea a ajuns pe contul tău, primești încă 555 de rotiri gratuite de la Betano

Ce condiții de rulaj sunt necesare ? Nu sunt necesare cerințe de rulaj, ceea ce înseamnă că te poți bucura fără restricții de banii câștigați din utilizarea rotirilor gratuite bonus de la Betano.

Rotirile gratuite sunt valabile timp de 7 zile de la momentul alocării pe cont, fiecare având valoarea de 0.20 RON. Îți deschizi acum cont pe platforma Betano, folosești codul promo 777BETANO, verifici contul și faci prima depunere.

Ești gata de distracție, începi cu cele 777 Rotiri gratuite bonus Betano și te bucuri de toate facilitățile celei mai moderne platforme de jocuri de noroc : Betano.

Distribuiți.