Participă și tu la turneul EGT Digital din oferta Betano

Participă și tu la turneul EGT Digital din oferta Betano

La Betano, turneele din secțiunea Cazino oferă jucătorilor posibilitatea de a se întrece cu alți participanți, jucând cele mai frumoase și atractive sloturi din oferta Betano online.

Turneul exclusiv EGT Digital aduce pariorilor sloturi noi și interesante, create de faimosul furnizor EGT. Ai la dispoziție 18 sloturi lansate de EGT Digital, din care poți alege cele care îți plac cel mai mult : Shining Crown Bell Link, Flaming Hot Extreme Bell Link, 40 Burning Hot Bell Link și multe altele.

Fondul de premiere este de 150.000 RON cash. Turneul se încheie peste 5 zile, așa că grăbește-te să participi și tu, mai ales că este gratuit.

Cum participi ?

  • Te loghezi pe cont la Betano
  • Accepți participarea la promoție
  • Joci la sloturile participante și colectezi puncte. În funcție de miză, primești puncte, pariind din bani reali. Punctele sunt calculate și colectate la finalul fiecărei runde. Se acumulează 1 punct la o miză în valoare de 5 RON. Pe platforma Betano ai afișat clasamentul și vei afla mereu pe ce poziție te afli.

Ce premii oferă turneul Betano ?

Ocupantul primul loc primește bonus 40.000 RON cash, locul 2 este premiat cu 30.000 RON, locul 3 are ca bonus 20.000 RON, locul 4 primește 10.000 RON cash bonus, locul 5 are ca premiu 7000 RON cash, etc.

Alătură-te acum jucătorilor care iau parte la turneu și fii printre câștigătorii turneului EGT Digital, organizat de Betano.

Distribuiți.