Bonusuri de Paști la cazinourile online

Bonusuri de Paști la cazinourile online

Paștele este un timp perfect pentru relaxare, nu ? Și ce modalitate mai bună de a sărbători poți găsi ? Te distrezi cu jocurile de cazinou preferate, iar în plus, ai o ofertă bonus din partea cazinourilor online. Nu se știe niciodată, s-ar putea să fii foarte norocos și să câștigi așa cum își dorești.

Multe platforme online au afișate deja ofertele lor de Paști, iar noi te ajutăm cu o selecție a celor mai atractive promoții cu sloturi, iepurași și surprize.

Să descoperim împreună ce ne-au pregătit de Paști principalii operatori online de jocuri de noroc :

Super Calendarul de Paști la Superbet

Din 11 aprilie și până pe 19 aprilie, în fiecare zi ai o ofertă specială în Calendarul oferit de Superbet. Poți descoperi aici rotiri gratuite, bonus în bani valabil pentru jocuri în cazinoul online, pariuri gratuite.

Calendarul Iepurașului la Betano

Betano propune un Calendar al Iepurașului care se desfășoară în intervalul 10 aprilie – 23 aprilie. Prima Etapă are 7 premii surpriză, rotiri gratuite sau bani bonus iar a doua etapă care va începe pe 17 aprilie, oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga o parte din fondul de premiere de 100.000 RON cash.

Vânătoarea de Ouă de Paști la NetBet

La NetBet ai zilnic un premiu ascuns în oul colorat : runde gratuite, bani cash bonus, NetPuncte, jocuri gratis, tokens seif. Până pe 3 mai poți zilnic descoperi surprizele oferite de NetBet online, cu condiția să ai cont activ și să fi efectuat o depunere cel puțin în ultimele 7 zile.

Calendarul Lucky Easter la Mozzartbet

Mozzartbet te ajută să fii norocos, iar premiile Iepurașului de Paști sunt disponibile zilnic, până pe 15 aprilie. Câștigi garantat rotiri gratuite la cele mai cunoscute sloturi din oferta Mozzartbet, bonusuri cazino în bani , cu sau fără depunere. Cele mai frumoase sloturi și jocuri de cazino te așteaptă să le descoperi pe platforma Mozzartbet.

Easter Calendar la Winmasters

Calendarul de Paști de la Winmasters se desfășoară în perioada 10-19 aprilie. Promoția oferă zilnic rotiri gratuite la diferite sloturi, pentru jucătorii activi care au efectuat minim o depunere în ultimele 14 zile.

Profită și tu de fascinantele oferte ale Iepurașului de Paști și distrează-te cu rotiri gratuite și alte surprize oferite online de cazinourile licențiate din România!

Distribuiți.