Descoperă Calendarul Lucky Easter la Mozzartbet

Descoperă Calendarul Lucky Easter la Mozzartbet

Am intrat în luna Aprilie, Paștele se apropie iar Mozzartbet are pentru jucătorii săi surprize și bonusuri zi de zi.

Calendarul Lucky Easter îți oferă zilnic, din 1 aprilie și până pe 15 aprilie, premii și bonusuri tentante. Te loghezi pe platforma Mozzartbet și descoperi zilnic premiile.

  • În data de 1 Aprilie, bonusul din Calendarul Lucky Easter a fost constituit din 20 de rotiri gratuite, de 0.25 RON fiecare, valabile la slotul Joker s Jewels de la Pragmatic Play. Valoarea maximă a bonusului obținut din folosirea rotirilor gratuite este de 300 RON. Cerința de rulaj la retragere este de 35x.
  • Azi, pe 2 aprilie, Lucky Easter ți-a pregătit 20 rotiri gratuite în valoare de 0.50 RON fiecare, valabile la slotul Hot Triple Sevens de la EvoPlay. În plus ai un bonus dinamic în Cazino, de 30 RON, valabil doar azi pe 2 aprilie. Câștigurile obținute din utilizarea rotirilor gratuite trebuie rulate de 35 x pentru a putea fi retrase. Bonusul dinamic și depunerea de minim 30 RON( cu codul APR3) trebuie rulate de 40x înainte de fi acceptată cererea de retragere.

La Mozzartbet, ai șanse zi de zi să primești bonusuri tentante, în rotiri gratuite, la cele mai cunoscute sloturi din oferta Casino.

Urmărește zilnic Calendarul Lucky Easter și colectează premiile până pe 15 aprilie 2023.

Distribuiți.