Metode de plată în cazinouri online: portofele electronice Skrill și Neteller

Metode de plată în cazinouri online: portofele electronice Skrill și Neteller

Portofelele electronice sunt astăzi printre cele mai răspândite metoda de plată fiind considerate moderne și facil de folosit de către orice jucător în cazinourile online licențiate.

Marea majoritatea platformelor online de jocuri de noroc au printre metodele de plată acceptate Skrill și Neteller.

Dacă încă nu ai folosit aceste modalități de depunere și retragere, e momentul să citești acest articol din care vei afla tot ce ai nevoie să știi despre Skrill și Neteller.

Neteller

Neteller este un procesator de plăți electronice care funcționează din anul 1999, iar din 2000 oferă astfel de servicii cazinourilor online. În 2003 este lansat Neteller Card, redenumit în 2008 Net+. Parte a grupului Paysafe Financial Services, Neteller s-a impus pe piață datorită ușurinței de utilizare în realizarea de plăți electronice, fiind azi o metodă facilă de depunere în cazinourile online din toată lumea.

Cum faci o depunere folosind Neteller ?

Depunerea cu ajutorul Neteller este ușor de efectuat, fiind practic un e-wallet care este alimentat cu bani. Deschizi un cont pe site-ul Neteller, accesezi contul și încarci suma dorită. Alegi un cazino online licențiat, te autentifici pe cont, accesezi secțiunea Depuneri și retrageri, selectezi ca metodă de depunere Neteller, introduci suma dorită și confirmi. Vei ajunge pe pagina contului personal Neteller unde vei realiza tranzacția. Imediat ce confirmi depunerea, banii sunt alocați instant pe contul tău de jucător.

Cardul Net+ este la fel de facil de utilizat, fiind vorba practic de un card Mastercard, cu un număr unic.

Cum faci o retragere cu Neteller ?

Procedura de retragere cu ajutorul Neteller este asemănătoare cu cea a depunerii: intri pe contul deschis în cazinoul online, alegi ca metodă de retragere Neteller și suma pe care vrei s-o retragi. Vei fi redirecționat către contul tău Neteller unde te vei loga și vei confirma tranzacția.

Limite de depunere și retragere Neteller

În general limita minimă de depunere este de 40 RON în cazinourile online licențiate iar limita maximă este de 40.000 RON. Depunerile și retragerile sunt procesate instantaneu iar la retragere este perceput comisionul de 3 %. La retragere sumele minime acceptate sunt de 40 RON și mai mult, în funcție de cazino.

Avantaje Neteller metodă de plată

Tranzacțiile cu ajutorul Neteller sunt absolut sigure, iar utilizarea acestei metode de plată te ajută să depui și să retragi bani pe conturile deschise în cazinourile online fără să fie nevoie să utilizezi un card bancar.

Poți deschide un cont Neteller gratuit, este nevoie doar să ai o adresă de poștă electronică. Un alt avantaj este procesarea foarte rapidă a tranzacțiilor în așa fel încât o depunere efectuată prin Neteller să fie imediat alocată pe contul de jucător. Și retragerile sunt realizate aproape instant ceea ce înseamnă că vei putea beneficia de bani foarte rapid. Nu uita că la fiecare retragere va fi perceput un comision de 3%.

Skrill

Skrill este o companie care oferă servicii de transfer electronic de numerar, adoptat azi de numeroase cazinouri online licențiate din România. Acest procesator de plăți a devenit popular datorită faptului că păstrează confidențialitatea utilizatorilor, tranzacțiile sunt rapid efectuate și fiecare depunere sau retragere este procesată în siguranță.

Cum faci o depunere cu Skrill portofel electronic ?

În primul rând este necesar să ai un cont Skrill. deschiderea acestui cont pe platformă este simplă iar procesul de înregistrare nu durează mult. Alimentarea contului Skrill se poate face cu ajutorul cardului de credit sau de debit dar și prin transfer bancar sau Paysafecard.

Limite de depunere și retragere Skrill

Majoritatea cazinourilor online din România permit depuneri de minim 20 RON și maxim 6500 RON, în funcție de operator. Retragerile sunt încadrate între 50 RON și 50.000 RON. Atenție, la depunere Skrill percepe un comision, în funcție de suma retrasă.  Retragerile prin transfer bancar sunt de asemenea comisionate, ca și cele prin card, sub forma unui service fee.

Avantaje Skrill

Skrill este o metodă de tranzacționare simplă și rapidă flexibilă care permite utilizarea sa de oriunde,  în siguranță și confidențialitate.

Există și posibilitatea de a utiliza un card Skrill cu care poți face depuneri și retrageri. Retragerile și depunerile cu ajutorul Skrill sunt destul de rapide, dar trebuie să ții cont și de comisioanele percepute

Unde poți folosi cele două e-wallet ca metode de plată ?

Mare parte a cazinourilor online licențiate din România au printre metodele de plată acceptate Skrill și Neteller. Poți verifica în secțiunea metodă de plată dacă este acceptată tranzacția prin intermediul acestor 2 portofele electronice.

Atenție : nu vei putea utiliza Skrill și Neteller ca metode de depunere pentru bonusul inițial de bun venit, este o regulă adoptată de cazinourile online.

De asemenea, trebuie să ții cont și de faptul că orice retragere prin intermediul portofelelor electronice este aprobată doar dacă a fost efectuată în prealabil o depunere prin această metodă de plată.

Concluzii

Cele două portofele electronice sunt metode de depunere facile, recomandate mai ales celor care doresc să-și alimenteze contul pe loc cu sume modice de bani și nu vor să treacă prin timpii mai lungi de procesare ale tranzacțiilor prin card sau transfer bancar.

Este bine de utilizat Skrill și Neteller  după ce deja ești jucător al cazinourilor online, și nu la primele depuneri. Atenție : unele bonusuri la depunere nu acceptă ca metode de plată Skrill și Neteller, deci trebuie să verifici atent termenii și condițiile promoției.

Distribuiți.