La Admiral, ai ocazia să te distrezi cu noile sloturi FAZI

La Admiral, ai ocazia să te distrezi cu noile sloturi FAZI

Sloturile noi lansate de FAZI sunt acum în oferta Admiral !

La Admiral online te așteptă sloturi noi, care îți cresc șansele de câștig prin jackpoturi progresive, funcții de Ddublaj sau caracteristici speciale care te vor încânta.

Cele mai celebre și îndrăgite sloturi de la FAZI sunt prezente în oferta Admiral Casino:  Crystal Hot 40, Golden Crown sau Fruity Win 40 . Furnizorul Fazi s-a alăturat de curând gamei de furnizori de sloturi de la Admiral. Sloturile Fazi au un conținut inovativ, sunt create cu multă grijă pentru detalii, sunt optimizate HTML5 și pot fi accesate perfect de pe orice dispozitiv mobil.

Sloturile Fruity Joker, Crystal Hot 40, Aloha Charm sau Book of Spells Deluxe au un RTP mare, ceea ce le face preferatele pariorilor de pretutindeni. Multe din sloturile Fazi au aspectul clasic al păcănelelor cu fructe, sunt simplu de jucat și foarte distractive.

Promoția Admiral de weekend

Cu sloturile Fazi poți câștiga până la 150 RON bonus.

Mizezi în aceste zile de weekend pe sloturile FAZI minim 100 RON și Admiral îți oferă bonus 50 RON zilnic. Promoția are loc în weekend-ul 24-26 martie 2023.  Cerința de rulaj a bonusului este de 30x.

Descoperă lumea captivantă a sloturilor Fazi și fii câștigător la Admiral.

Distribuiți.