Jocurile create de EGT Digital sunt acum pe platforma Betano online

Jocurile create de EGT Digital sunt acum pe platforma Betano online

EGT Digital se poate mândri cu încă un parteneriat strategic în România. Furnizorul bulgar de sloturi și -a extins prezența în estul Europei, alături de Kaizen Gaming prin intermediul brandului Betano, pentru a oferi conținut digital EGT clienților săi.

EGT Digital și Betano: un parteneriat strategic în România

Furnizorul bulgar și-a extins prezența în țara vecină pe platforma deținută de Kaizen Gaming, una dintre companiile de jocuri cu cea mai rapidă creștere la nivel internațional, care funcționează în România sub  cunoscutul brand Betano.

Nu mai puțin de 18 jocuri EGT Digital  sunt acum disponibile pentru jucătorii platformei Betano. Printre cele mai îndrăgite jocuri sunt cele cu jackpot progresiv : 40 Super Hot, Rise of Ra, Burning hot, 20 Super Hot, Versailles Gold Digital.

Celebrul slot Shining Crown este prezent în varianta Bell Link și există și alte jocuri Bell Link : 40 Burning Hot, Flaming Hot, Leprechance Treasury High Cash sau 5 Dazzling hot.

Sistemul de jackpot progresiv Bell Link

Noul sistem de jackpot progresiv de la EGT a obținut aprobarea de tip. Aceste sloturi cu jackpot progresiv au diferite nivele, unele fixe și altele progresive, plus bonusuri și funcții speciale, care oferă șanse sporite de câștig.

Având în vedere că sloturile pe care sunt aplicate acest sistem progresiv de jackpot sunt printre cele mai cunoscute și apreciate de la EGT, succesul noilor jocuri EGT Digital nu va întârzia să apară.

Betano este unul dintre cei mai iubiți și admirați operatori de jocuri de noroc licențiați în România, iar secțiunea Casino conține numeroase sloturi, multe de la EGT ( Amusnet Interactive) și acum și de la EGT Digital.

Distribuiți.