Noua colecție de jocuri Blue General HD a primit Aprobarea de Tip

Noua colecție de jocuri Blue General HD a primit Aprobarea de Tip

Jucătorii și operatorii din România sunt familiarizați cu dezvoltarea ascendentă a companiei EGT.

Cea mai nouă colecție de jocuri de tip multigame, Blue General HD, are acum Aprobarea de Tip. Seria General a cunoscut succesul iar numeroși operatori au preluat în cazinourile online sau locații aceste jocuri. Există numeroase avantaje ce decurg din această aprobare, cu care se poate mândri azi EGT România.

Blue General HD – beneficii pentru jucători și operatori

Noua colecție de jocuri de la EGT conține un mix interesant de sloturi video cunoscute și îndrăgite deja de pariorii cu experiență , dar are și sloturi noi cu tematică atrăgătoare care vor atrage atenția publicului și va încuraja mai mult prezența online a jucătorilor pasionați de sloturile EGT.

Colecția de sloturi Blue General conține jocuri cu mare potențial, care au demonstrat deja că sunt perfect adaptate platformelor online.

Printre cele mai cunoscute titluri din colecție se remarcă : Zodiac Wheel, 40 Burning Hot, Dice and Roll, Rise of Ra, 40 Shining Crown și altele. Titlurile mai noi precum Penguine Style, Fruits Kingdom, Chinese Garden, Sugar Time atrag interesul jucătorilor și sunt prezente pe cele mai cunoscute platforme de cazino online licențiate din România: Superbet, Betano, NetBet sau Favbet.

Distribuiți.