Superbet îți oferă 250 de rotiri gratuite bonus +25 RON pariu gratuit, în luna Februarie 2023

Superbet îți oferă 250 de rotiri gratuite bonus +25 RON pariu gratuit, în luna Februarie 2023

În luna februarie, dacă te înregistrezi la Superbet și parcurgi corect procedura de verificare a contului, ai parte de bonus pentru pariuri dar și pentru sloturi. Indiferent ce jocuri preferi, ai la dispoziție o ofertă bogată la Superbet.

Cum participi la promoție?

  • Îți deschizi cont la Superbet între 1 și 28 februarie
  • Verifici contul – o procedură foarte simplă care îți validează identitatea de jucător
  • Primești bonus 250 Rotiri Gratuite valabile la slotul Sizzling Hot Deluxe + 25 RON sub forma unui pariu gratuit fără depunere!

Procedura de verificare a contului la Superbet

Este extrem de ușor să deschizi un cont la Superbet. Apoi trebuie să transmiți online documentele necesare pentru verificarea identității. Această procedură de verificare a contului ( KYC) este obligatorie, toți noii jucători o parcurg, trimiți copia scanată a actului de identitate și alte documente necesare validării adresei. Așa cum știi deja, orice jucător la Superbet trebuie să demonstreze că e major ( are peste 18 ani împliniți) și este rezident în România ( dovada domiciliului).

Bonusul valabil pentru noii jucători este : 250 de rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe + 25 RON Freebet.

Nu e nevoie să faci o depunere, primești automat bonusul dacă contul e verificat corect și validat de Superbet. Bonusul poate fi acceptat în 24 de ore și folosit în 7 zile.

Ce trebuie să știi despre rotirile gratuite ?

Pentru a retrage câștigurile obținute din folosirea rotirilor gratuite trebuie să îndeplinești condiția de rulaj 1x, să rulezi o singură dată suma.  Fiecare rotire gratuită are valoarea 0,05 RON. Sloturile au o pondere de 100% la rulaj, în timp ce jocurile de masă de tip ruletă, blackjack sau poker nu participă la realizarea condițiilor de rulaj.

Ce trebuie să știi despre pariul gratuit ( freebet) ?

Pariul gratuit are valoarea de 25 RON, este valabil 14 zile din momentul alocării în cont și poate fi plasat pe orice competiție sportivă, pe selecții cu cota minimă 1.60. Sunt excluse biletele tip sistem. Dacă acest freebet este câștigător, primești în cont doar suma ca profitul (câștig – miză). Freebet-ul nu beneficiază de opțiunea de cash-out.

Bonusul Superbet la verificare cont de  250 de rotiri gratuite și 25 RON freebet este o promoție excelentă pentru cei care își deschid cont nou la Superbet. Rotirile gratuite la slotul iubit de toți pariorii, Sizzling Hot Deluxe te familiarizează cu modul de joc la sloturi, iar pariul gratuit este o oportunitate excelentă pentru cei care iubesc pariurile sportive.

Distribuiți.