La Favbet te așteaptă turneul Pragmatic Play: A Black Tie, cu premii totale de 10.000 RON

La Favbet te așteaptă turneul Pragmatic Play: A Black Tie, cu premii totale de 10.000 RON

La Favbet, Decembrie îți aduce un turneu fabulos, cu jocuri de la Pragmatic Play. Dacă ești printre primii zece câștigători, primești premii grozave, acumulând puncte și distrându-te.

Turneul ia sfârșit pe 21 decembrie, deci grăbește-te să încerci jocurile propuse de Favbet, cu miza de 1 RON.

Fiecare pariu câștigător aduce puncte jucătorilor. Numărul de puncte te ajută să urci în clasament. Pentru un RON pariat, ai parte de un punct, iar cu cât joci mai mult, vei primi mai multe puncte.

Miza minimă pentru participarea la turneul Pragmatic Play este de 1 RON.

Ce sloturi participă la turneul A black tie la Favbet?

Sloturile participante din cadrul acestui turneu sunt oferite de Pragmatic Play: Christmas Big Bass Bonanza, Santa, Santa’s Wonderland, Sweet Bonanza Xmas, Christmas Carol Megaways.

Retragerea câștigurilor se acceptă după îndeplinirea condiției de rulaj.

Bonusul are condiție de rulaj x1 iar câștigul va fi disponibil în balanța jucătorului după îndeplinirea acestor condiții de rulaj. Atenție,  este luat în considerare doar rulajul efectuat în secțiunea Casino de la Favbet.

Miza minimă pentru a îndeplini condițiile de rulaj este de minim 0,20 RON. Din momentul acceptării participării la promoție, ai la dispoziție șapte zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj.

Hai să te distrezi la Favbet cu cele mai frumoase sloturi de Crăciun, participă la turneu până pe 21 decembrie și bucură-te de premii!

Distribuiți.