Superbet îți propune cele mai atractive premii în Supercalendarul de Crăciun

Super Calendarul de Crăciun Superbet este una dintre cele mai grozave  promoții de iarnă lansate de Superbet. Varietatea de bonusuri zilnice atrage prin șansele sporite de câștig dar mai ales prin distracția pe care o oferă, căci la Superbet ai sloturi noi și interesante, jocuri deja apreciate de pariori și multă bună dispoziție !

Calendarul este valabil până pe 24 decembrie, deci grăbește-te să beneficiezi de premii și surprize!

Cum participi la promoție?

  • Te loghezi pe cont la Superbet
  • Dă click pe „Profită acum”. Accesezi oferta
  • Participi zilnic și vezi ce surprize are pentru tine Supercalendarul

În fiecare zi, ai parte de un bonus de la Superbet pentru ca să te distrezi și să obții câștiguri frumoase.

De Crăciun, ai parte de marea tragere la sorți. Extragerea finală are premii de 100.000 RON în total, pentru c tu să te bucuri de cele mai frumoase sărbători!

Super Calendarul Superbet – ce trebuie să mai știi?

Înainte de a te bucura de darurile de la Superbet. este foarte important să cunoști și alte amănunte legate de Super calendarul de Crăciun Superbet.

Fiecare bonus din calendarul Superbet este valabil o singură dată pe zi pentru fiecare jucător în parte. Bonusurile disponibile pot fi accesate doar din secțiunea specială, dedicată promoției.

Bonusurile oferite de Superbet în cadrul acestei campanii promoționale pot varia în funcție de activitatea anterioară de joc, trebuie să știi că bonusurile sunt personalizate;

Noi garantăm  că Super Calendarul de Crăciun Superbet este o promoție nemaipomenită, care îți va aduce numeroase satisfacții și daruri, până de Crăciun! Te loghezi pe cont și accesezi promoția, căutând bonusurile zilnice.

SuperCalendarul se încheie pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, așa că grăbește-te să vezi zilnic ce premii ai de la Superbet !

Distribuiți.