Hot Shots Megaways – un slot inspirat de pasiunea pentru fotbal

Hot Shots Megaways – un slot inspirat de pasiunea pentru fotbal

Hot Shots Megaways este un nou slot creat de iSoftBet, care te conduce pe terenul de fotbal alături de personaje simpatice și simboluri inspirate de animale.

Acest slot cu tematică fotbalistică este lansat chiar cu câteva săptămâni înainte de începerea multașteptatei Cupe Mondiale din Qatar – 2022.

De aceea, Superbet l-a introdus în exclusivitate în oferta sa de jocuri de casino, pentru ca și jucătorii din România să se poată distra cu acest slot simpatic și nou.

Hot Shots Megaways este un slot video cu 6 role de joc și rânduri schimbătoare între 3 și 7. Există 117649 de moduri de câștig, cu numărul maxim de rânduri, iar intervalul de pariere se întinde de la un pariu minim de 0.2 la maxim 20. RTP-ul jocului este de 95,98%, iar volatilitatea este descrisă ca fiind medie/ridicată. Obținerea câștigului maxim acordă 21417X pariul, iar frecvența de lovire de 31,2% înseamnă că aproape fiecare a treia rotire este un câștig.

Se pot întâmpla multe pe terenul de fotbal. Slotul propune funcții speciale  Câștiguri în cascadă, simbolul Misterios, simbolurile clasice Wild și Scatter,  Hot Shots Cup Fever, Hot Shots Cup, Goal Scatters, re-spins și Bonus Buy.

Aspect grafic și simboluri ale jocului

Atmosfera creată de slot sugerează un teren de fotbal, deși nu poți vedea terenul, ci doar câteva mingi de fotbal într-un spațiu plutitor.

Rolele de joc sunt plasate într-un cadru auriu în acest spațiu plutitor, unde apar între 3 și 7 rânduri, la fiecare rotire. Rândurile care se schimbă fac parte din mecanica Megaways, inventată de Big Time Gaming și folosită sub licență de mulți dezvoltatori de jocuri. iSoftBet a reușit crearea unor jocuri de tip Megaways foarte atractive, apreciate de jucători.

Pentru a câștiga,  trebuie să apară pe role adiacente minim 3 simboluri de același fel , de la stânga la dreapta. Toate simbolurile câștigătoare vor dispărea pentru a face loc altor simboluri noi, în cascadă.

Simbolurile principale sunt reprezentate de animale desenate comic, asemenea celor din benzi desenate. Cele care plătesc cel mai puțin sunt cărțile de joc, de la 9 la A, urmează jaguarul brazilian, cocoșul francez și cămila din Qatar.

Simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile, cu excepția Scatter-ului, care poate declanșa funcția Cash Respins. Există în joc simboluri misterioase, ce se pot transforma  în orice simbol, cu excepția Wild sau Scatter.

Caracteristici și funcții speciale:

  • Câștiguri în cascadă

Toate simbolurile câștigătoare vor dispărea după ce un câștig a fost plătit, iar simbolurile noi vor cădea pentru a umple rolele, în cascadă. Această cascadă continuă atâta timp cât obții noi câștiguri și toate aparțin aceleiași rotații.

  • Simbol Wild

Simbolul Wild este prezent sub forma unei mingi de fotbal în culorile alb și roșu, înlocuind toate simbolurile, cu excepția Scatter-ului.

  • Simbol Scatter

Simbolul Scatter este o minge de fotbal de culoare aurie, cu o valoare de până la 1000X pariul. Aterizarea a 5 sau mai multe simboluri oriunde pe grilă declanșează Cash Respins.

  • Simboluri misterioase

Simbolurile misterioase sub forma siglei Hot Shots pot apărea oriunde pe role. După ce simbolurile misterioase au aterizat, toate se transformă în același simbol. Ele pot deveni orice simbol, cu excepția Wilds și Scatters.

  • Hot Shots Cup Fever

Hot Shots Cup Fever este un pariu ante pe care îl poți activa pentru a crește șansele de a activa Cash Respins. Va trebui să aterizeze pe role doar 4 în loc de 5 simboluri Scatters pentru a declanșa funcția. Hot Shots Cup Fever te costă 25% din pariul tău. Jucând cu pariul Cup Fever , crește RTP-ul jocului la 96,48%.

  • Cupa Hot Shots

Cupa Hot Shots poate apărea aleatoriu peste role, la orice rotire plătită. Va activa fie Cash Respins, fie un mare câștig

  • Scatters Goal

Goal Scatters este o altă caracteristică care poate oferi rotiri aleatorii gratuite, la orice rotire plătită, oferind jucătorului șansa de a câștiga Cash Respins.

  • Cash Respins

Aterizarea pe role a 5 simboluri Scatters, sau 4 – cu pariul Hot Shots Cup Fever, declanșează funcția specială Cash Respins. Scatter-urile sunt blocate în poziție, în timp ce restul rolelor sunt șterse, iar fiecare rolă își păstrează numărul de rânduri pentru restul caracteristicii. Ori de câte ori aterizează un scatter, învârtirile sunt resetate la 3.

Există un multiplicator deasupra fiecărei role care este activat dacă se vor umple toate pozițiile de pe o rolă cu simboluri Scatters. Multiplicatorul va înmulți toate valorile de pe rolă cu numărul acesteia. Activarea funcției cu 7 rânduri pe toate rolele va declanșa VIP Cash Respins. Funcția continuă până când jucătorul rămâne fără rotiri sau până când toate pozițiile sunt acoperite de Scatters.

Concluzii

iSoftBet a planificat lansarea slotului Hot Shots Megaways pentru a se sincroniza cu începutul Cupei Mondiale la fotbal. Jocul nu prea are de-a face cu sportul, dar nici cele două versiuni anterioare nu prea au avut, deși rolele de joc sunt poziționate pe un teren de fotbal.

Cea mai avantajoasă realizare a acestui slot este adăugarea mecanicii Megaways, care permite câștiguri în cascadă și până la 117649 moduri de câștig. Adăugarea pariului Cup Fever va îmbunătăți RTP-ul la 96,48%, ceea ce este puțin peste RTP-ul standard al slotului.

Hot Shots Megaways de la iSoftBet este un slot distractiv, beneficiază de mecanismul Megaways și o funcție bonus care plătește până la 21417X pariul.

Distribuiți.