Stars n’ Sweets Hold & Win – slot exclusiv în oferta Betano

Stars n' Sweets Hold & Win – slot exclusiv în oferta Betano

Iubitorii sloturilor au remarcat prezența unui slot nou, de la iSoftBet, exclusiv în oferta cazino Betano. Stars n’ Sweets Hold & Win oferă prilejul de a câștiga rotiri gratuite, fiind promovat în Multiversul Exclusivităților, o promoție Betano unde te poți distra de minune cu Theo Rose  și Cuza – două vedete foarte iubite de public.

Stars n’ Sweets Hold & Win: prezentare generală

Există o mulțime de motive pentru care oamenii îndrăzneți ar dori să părăsească planeta și să exploreze universul. Motivațiile variază de la extragerea de resurse naturale din alte corpuri cerești ori își doresc să văd lucruri pe care nimeni altcineva nu le-a mai văzut până acum. Cum sună un selfie în preajma unei nebuloase? Fanii rețelelor sociale ar fi încântați de-a dreptul.

Dezvoltatorii de la iSoftBet au ales o temă inedită pentru noul lor slot, care are un nume destul de greu de pronunțat și de reținut, mai ales dacă ești român.  Stars n’ Sweets Hold & Win este un slot online plin de stele, dulciuri, rotiri gratuite Sweet Sticky Wild și o funcție  magică Hold & Win. Judecând după imaginea de fundal a lui Stars n’ Sweets Hold & Win, jucătorii par să fie situați pe planeta Saturn sau pe un alt corp ceresc inelat, în cosmos, unde zboară stelele căzătoare. În ciuda alegerii temei astronomice, Stars n’ Sweets Hold & Win este mai degrabă un slot de fructe delicioase, în parte datorită fundalului sonor destul de zgomotos, dar și ca urmare a simbolurilor simple și cumva copilărești.

Cum se prezintă din punct de vedere grafic slotul?

Totuși, în loc de fructe, avem dulciuri reconfortante, pe un slot cu 5 role de joc. Stars n’ Sweets Hold & Win este chiar cea mai inspirată priveliște cosmică văzută vreodată, dar are un aspect frumos, care încurajează o apăsare pe butonul de rotire pentru a vedea ce apare în continuare. Cu o volatilitate medie spre mare, RTP-ul jocului nu este încă confirmat de producător, deși jucătorii pot conta, în general, pe o valoare a randamentului de aproximativ 96% din partea unui joc iSoftBet.

Cu o serie de moduri de a colecta recompense, jucătorii pot avea parte de combinații de trei până la cinci simboluri potrivite pe una dintre cele 20 de linii de plată fixe. Combo-urile trebuie să înceapă din partea stângă a grilei și să cadă pe role consecutive. Cele patru simboluri de plată cu valoare mai mică sunt bomboanele mici,  în timp ce simboluri mai generoase sunt reprezentate de jeleuri, gogoși, înghețate și brioșe.

Atingerea unei linii câștigătoare de cinci simboluri identice plătește 1,5-5x pentru simbolurile modeste, ridicând la 7,5-25x miza, pentru simbolurile care plătesc bine. Simbolul Wild în formă de stea înlocuiește orice, cu excepția simbolurilor Stele sau rotiri gratuite.

Funcții și caracteristici speciale ale slotului Stars n’ Sweets Hold & Win

Caracteristicile din Stars n’ Sweets Hold & Win includ câțiva modificatori ai jocului de bază, Sweet Sticky Wild Rotiri gratuite și un Hold & Win- funcția care aduce câștig.

Sweet Rocket Wilds

La sfârșitul oricărei rotiri de role ale jocului de bază, caracteristica Sweet Rocket Wild se poate declanșa aleatoriu. Dacă o face, atunci o rachetă cade și aterizează până la 5 bombonele smarties pe role, care explodează și înlocuiesc simbolurile cu simboluri Wild. Smartie Bombs nu înlocuiesc Scatters sau simboluri Stea.

Sweet-eor Shower

Dacă o rotire plătită se termină și există 2 rotiri gratuite în vedere, există șansa ca funcția Sweet-eor Shower să se declanșeze. Acesta rotește una dintre role în speranța de a obține un al treilea Scatter, declanșând astfel rotiri gratuite.

Rotiri gratuite Sweet Sticky Wild

Obținerea a 3 rotiri gratuite cu Simboluri Scatter declanșează 8 rotiri gratuite Sweet Sticky Wild. La sfârșitul unei rotiri gratuite, un simbol Wild poate fi adăugat la rolele 1, 2, 3, 4 sau 5 și rămâne pe poziție până la sfârșitul rundei. Când Wild-urile sunt adăugate astfel, ele vin și cu un multiplicator de 2x, 3x sau 5x. Multiplicatorii sunt aplicați oricărui câștig din care face parte Wild, iar dacă există mai mult de un multiplicator Wild implicat, valorile se adună. Rotirile gratuite nu pot fi redeclanșate.

Funcția Hold & Win

Aterizarea a 5 sau mai multe simboluri Stea declanșează funcția Hold & Win. În această rundă, sunt acordate 3 re-rotiri și orice Stele noi care aterizează pe role resetează numărul de re-rotiri, la 3. Când sunt folosite re-rotiri, runda se termină și toate valorile obținute pe role sunt acordate. Pe lângă simbolurile normale Stea, care poartă multiplicatori de pariu, este posibil să primești premii de valori diferite: 30x, 50x sau, respectiv, 200x pariul.

Mai mult, simboluri speciale sub formă de OZN pot apărea și în timpul acestei funcții. Unul este OZN-ul Collector, care colectează valorile tuturor Stelelor în vedere. Suma este stocată în colectorul OZN, iar simbolurile colectate sunt eliminate. Celălalt este Payer-ul OZN. Când acesta apare, multiplică toate simbolurile Stele cu 2x, 3x sau 5x înainte de a zbura în spațiu. OZN-ul poate multiplica orice, cu excepția OZN-urilor colectoare.

Concluzii

Stars n’ Sweets Hold & Win nu este chiar cel mai senzațional slot creat de iSoftbet, dar are caracteristici delicioase, irezistibile pentru iubitorii de sloturi. Dulciurile și spațiul cosmic sunt o asociere de idei destul de ciudată, dar creatorii de la iSoftBet au reușit să realizeze un slot care are succes de public. Stars n’ Sweets Hold & Win ar putea fi o alternativă convingătoare pentru un slot obișnuit cu fructe, pentru jucătorii care îndrăgesc acest gen.

Distribuiți.