La Superbet, jocul AVIATOR îți aduce un pariu gratuit de 25 RON

La Superbet, jocul AVIATOR îți aduce un pariu gratuit de 25 RON

Cel mai îndrăgit joc din oferta Superbet este Aviator, de la Spribe. Acest joc a cucerit inimile jucătorilor iar acum îți aduce bonus un freebet pe care îl poți folosi tot la jocul Aviator, pentru mai multă distracție.

Cum participi la promoție ?

  • Accepți oferta primită pe Superbet.ro
  • Joci minimum 250 lei pe parcursul unei zile la jocul Aviator.
  • Primești bonus un freebet ( pariu gratuit) în valoare de 25 RON

Promoția a început pe 16 august și durează până pe 21 august.

Dacă îndeplinesc condiția promoției, jucătorii vor primi un freebet în valoare de 25 RON la jocul Aviator. Poți să beneficiezi de promoție cel mult o data zi, adică de cel mult 6 ori pe întreaga perioadă promoțională.

Bonusul se va acorda în maximum 48 de ore de la îndeplinirea condiției Superbet

Bonusul sub formă de freebet trebuie acceptat în decurs de 24 de ore de la creditarea acestuia în contul de jucător. În caz contrar, bonusul expiră automat. Poți să participi la promoția Superbet, cel mult o dată pe zi, adică de cel mult 6 ori pe tot parcursul perioadei promoționale.

Bonusul Freebet se poate vizualiza în secțiunea “Pariuri Gratuite” din meniul jocului Aviator. Poți paria bonusul Freebet de la  Superbet, jocul AVIATOR îți aduce un pariu gratuit de 25 RON fie într-un singur pariu, fie împărțit în mai multe pariuri care sa însumeze 25 RON. Atunci când toată suma bonus este pariată, jucătorul poate vedea direct în balanța reală câștigurile rezultate, dacă este cazul. Câștigurile obținute din Freebet nu au cerințe de rulare.

Distrează-te și tu cu îndrăgitul joc Aviator, participă la promoție și câștigă 25 RON freebet!

Distribuiți.