Roata Norocoasă îți aduce premii la Betano

Roata Norocoasă îți aduce premii la Betano

Dacă vrei să începi săptămâna cu bună dispoziție și multă distracție, la Betano rotești Roata norocoasă și îți încerci zilnic șansele. Premiile sunt oferite zilnic. Poți câștiga jetoane de aur rotiri gratuite, freebet-uri toate fără condiții de rulaj.

Roata norocoasă poate fi folosită de jucătorii care au condus verificat la Betano și au efectuat cel puțin o depunere în ultimele 7 zile. Campania durează până pe 31 august deci grăbește-te să profiți de promoție.

Roata este activată prin rotire o singură dată pe zi pe toată durata campaniei promoționale.

Poți câștiga jetoane de aur, rotiri gratuite sau pariuri gratuite dar există și o variantă necâștigătoare. Nu-i nimic, a doua zi poți roti din nou roata pentru Cele mai grozave câștiguri de la Betano. Pentru acordarea premiilor este nevoie să accepți bonusul alocat în urma rotirilor.  Imediat ce bonusul este acceptat el va fi transferat în contul tău de jucător. Premiile oferite în această campanie sunt alocate aleatoriu celor care rotesc Roata Norocoasă.

Ce trebuie să știi despre premiile acordate la Roata Norocoasă Betano?

  • Jetoanele de aur pot fi folosite la mesele din casino live : Betano Cashback Blackjack și Betano Ruleta, ele au valoarea de 5 RON. Poți câștiga maxim 5 jetoane pe zi.
  • Rotirile gratuite le poți folosi doar la următoarele sloturi Reactoonz 2, Book of Dead, Fire Joker, Double Stacks, Betano Bonanza sau Wild Wild West. Poți câștiga maxim 20 de rotiri gratuite.
  • pariurile gratuite pot fi folosite în secțiunea sport și virtuale pentru orice eveniment sportiv înainte de începerea acestuia. Valoarea maxima a unui pariu gratuit este de 25 RON.

Toate premiile oferite de Roata Norocoasă Betano nu au condiții de rulaj.

Bucură – te de un final de vară excepțional și rotește zilnic Roata Norocoasă Betano, pentru premii de invidiat !

Distribuiți.