Aloha Summer Tour la Winmasters continuă cu Lefkada : 50 shades of Blue

Aloha Summer Tour la Winmasters continuă cu Lefkada : 50 shades of Blue

Turneul Aloha Tour de la Winmasters continuă virtual în insulele însorite ale Greciei, cu destinația Lefkada. Te așteaptă un bonus Winmasters de 100% din depunerea ta și 20 de Rotiri Gratuite fără rulaj, la slotul Dragon Ship!

Cum participi la promoție ?

  • Te conectezi pe contul deschis pe platformă sau îți deschizi un cont la Winmasters
  • Efectuezi o depunere de minim 100 RON
  • Alegi bonusul, cu un cod promoțional
  • Introdu în timpul depunerii unul din codurile BLUE1/BLUE2/BLUE3 (în funcție de momentul alegerii selecției) sau alegi bonusul apăsând pe iconița cadou.
  • Primești bonusul și Rotirile Gratuite fără rulaj

Oferta este disponibilă de Luni 11 iulie până Duminică 17 iulie 2022.

Oferta Winmasters va fi disponibilă cu condiția unei depuneri de minim 100 RON, o singură depunere în perioada de valabilitate a promoției. Depunerile mai mici de 100 RON nu sunt eligibile pentru creditarea bonusului.

Promoția Aloha Summer Tour oferă un bonus de 100% din depunerea ta, până la maxim 150 RON și 20 de rotiri gratuite fără rulaj la slotul “Dragon Ship”.

Oferta este disponibilă fiecărui utilizator de maxim 3 ori pe perioada de valabilitate a promoției.

Bonusul la depunere este acordat jucătorilor care introduc codurile BLUE1/BLUE2/BLUE3 în timpul depunerii, sau selectează iconița cadou din secțiunea de depunere.

Rotirile gratuite vor fi disponibile după îndeplinirea condițiilor bonusului. În cazul bonusurilor anulate sau expirate, Rotirile Gratuite nu vor fi acordate.

Cerințe de rulaj pentru bonus la depunere

Bonusul acordat va fi disponibil doar pentru jocuri de cazino. Odată îndeplinite condițiile de rulaj al bonusului, suma disponibilă în Sold Bonus va fi transferată în Sold bani reali.

Cerințele de rulaj sunt de 20x depunerea și bonusul.

Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 3 zile de la acordare, în caz contrar bonusul va fi anulat, iar toate fondurile din Sold Bonus și câștigurile aferente vor fi anulate.

Calculul rulajului începe din momentul acordării bonusului în contul utilizatorului.

Mizele contribuie la cerințele de rulaj în funcție de categoria jocurilor. Unele categorii de jocuri contribuie mai mult decât altele la cerințele de rulaj.

Termene și condiții pentru Rotirile Gratuite:

Rotirile gratuite sunt disponibile numai la slotul “Dragon Ship”. Aceste rotiri nu au condiții de rulaj.  Rotirile gratuite vor fi disponibile timp de 1 zi de la creditarea acestora în contul tău de jucător. Câștigul maxim obținut din utilizarea rotirilor gratuite este limitat la 500 RON.

Distrează-te acum cu bonus 100% din depunerea ta și folosește rotirile gratuite pentru a -ți spori câștigurile, la Winmasters !

Distribuiți.