Luni, la Mozzart bet, primești 50% Bonus de Reîncărcare și 40 Rotiri Gratuite

Luni, la Mozzart bet, primești 50% Bonus de Reîncărcare și 40 Rotiri Gratuite

În fiecare zi de Luni din luna Iulie, depune minim 30RON la Mozzart bet, folosind codul Bonus REL50 și bucură-te de bonusul de reîncărcare de 50% , până la 150 RON + 40 de rotiri gratuite de folosit la slotul The Dog House, de la Pragmatic Play.

Bonusul va putea fi revendicat doar în zilele de Luni.

Acest bonus este destinat tuturor jucătorilor de cazino care au cont activ deschis la Mozzart bet. Oferta este valabilă doar pentru cei care efectuează o depunere în contul de jucător, în secțiunea Cazino, folosind un Card de Credit sau un Card de Debit.

Cum te înscrii în promoție?

Toți jucătorii înscriși pe platforma Mozzart Bet, care efectuează o depunere cu cardul bancar de debit sau credit, în secțiunea Cazino, vor primi un bonus de 50% din valoarea depunerii. Pentru a accepta bonusul, jucătorul trebuie să introducă codul REL50.

Codul poate fi folosit o singură dată per client. Valoarea minimă a depunerii pentru a fi eligibil pentru bonus este de 30 RON (atenție, depozitul inițial trebuie să includă taxa de 2%).

Valoarea maximă a bonusului este de 150 RON.

Cerințe de rulaj

Câștigurile rezultate din folosirea bonusului sunt disponibile pentru retragere doar cu îndeplinirea condiției de rulaj la jocurile din secțiunea Cazino a sumei depusă + bonusul : 30x. Bonusul poate fi revendicat o singură dată de orice jucător.

Profită de oferta Reload bonus de la Mozzart Bet și distrează-te mai mult cu bonusul de 50% și rotirile gratuite la unul din cele mai iubite sloturi de la Pragmatic Play: The Dog House.

Distribuiți.