Cel mai nou slot de la Novomatic e acum în oferta Admiral !

Cel mai nou slot de la Novomatic e acum în oferta Admiral !
Dacă te pasionează sloturile, cu siguranță vei dori să joci cel mai nou slot creat de Novomatic, aflat acum în oferta Admiral.  Slotul Mighty Buffalo este cel mai nou joc din seria Diamond Link, ce promite să devină un succes, așa cum sunt multe sloturi concepute de dezvoltatorii de la Novomatic. Seria Diamond Link oferă jocuri de excepție, care au jackpot-uri ce pot fi corelate, ducând la câștiguri cu adevărat excepționale.

Cum participi la promoție ?

Pariază la noul slot cel puțin 150 RON, în intervalul 1-3 iulie și primești un bonus de 75 RON,  perfect pentru a pleca la vânătoare de jackpot !

Condițiile promoției

Pentru a se califica, jucătorii trebuie să mizeze cel puțin 150 RON la slotul Diamond Link: Mighty Buffalo în timpul perioadei promoționale. Atenție, la promoție participă doar mizele efectuate din bani reali, nu din sume bonus.

Jucătorii, care au îndeplinit cu succes criteriile menționate mai sus, vor primi un bonus de 75 RON în maxim 24 de ore de la îndeplinirea condițiilor impuse de promoție.

Cerințe de rulaj

Pentru a transforma în numerar suma primită ca bonus și pentru a solicita o retragere, va trebui să pariezi cu bani reali 30x  valoarea bonusului acordat, (de exemplu: dacă bonusul acordat este de 50 RON, iar cerința de rulare este de 30x, va trebui să pariezi echivalentul a 50 RON x 30 = 1500 RON în bani reali)

Despre slotul Mighty Buffalo de la Novomatic

Slotul din oferta Admiral  te invită într-o aventură americană, cea mai recentă creație din legendara serie Diamond Link

Acest slot inspirat de animale are 5 role și 25 de linii de câștig și se mândrește cu o gamă incredibilă de caracteristici bonus și mecanisme inovatoare. Toate aceste noutăți le oferă jucătorilor curajoși șanse pentru mari premii în bani, dacă sunt suficient de curajoși să apuce acest slot “de coarne”.

Jucătorii pot declanșa funcția Diamond Link prin aterizarea a șase sau mai multe simboluri sub formă de diamant într-o singură rotire, pentru a conduce la un bonus profitabil Hold N’ Spin, cu rotiri Wild, simboluri Sticky și Colossal.

Când apar rotiri colosale, cele trei role din mijloc găzduiesc un simbol uriaș care are capacitatea de a transforma Wild-urile colosale, cu un multiplicator x2 sau x3 pe ele.

Simbolurile  Wild ajută jucătorii să primească o rotire gratuită, în care un număr aleatoriu de simboluri wild apar pe role, cu un multiplicator x2 sau x3 atașat.

Caracteristica Sticky Spin face acest joc și mai pasionant, deoarece jucătorii sunt răsplătiți cu re-spins în care simbolurile câștigătoare rămân pe role până când nu mai sunt adăugate alte simboluri câștigătoare. Fiecare Wild care face parte dintr-o linie de câștig are și un multiplicator x2 sau x3, crescând și mai mult potențialul de câștig. Cele mai impresionante câștiguri din Diamond Link: Mighty Buffalo vin prin intermediul unuia dintre cele două jackpot-uri progresive profitabile : Major și Grand.

Steve Cross, director de dezvoltare și operațiuni de jocuri la Greentube, a declarat: „Oferta noastră de sloturi Diamond Link™ a fost un mare succes și suntem încântați să o extindem și mai mult cu cea mai recentă creație, Mighty Buffalo, care oferă un potențial mare de câștig datorită volatilității mari a jocului.”

E momentul potrivit să te distrezi și tu la Admiral cu noul slot de la Greentube-Novomatic și să beneficiezi de bonus!

Distribuiți.