Profită de Marțea magică la Winmasters

Profită de Marțea magică la Winmasters

Dacă îți plac sloturile și ești fascinat de lumea magiei cu siguranță te va încânta bonusul de 15 rotiri gratuite oferit de Winmasters. Te conectezi pe cont în fiecare zi de marți, joci 250 RON la sloturile Winmasters cu teme legate de magie și vrăjitori și câștigi un bonus care constă în rotiri gratuite.

Oferta este disponibilă în fiecare zi de Marți. Depunerea minimă este 250 RON.

Ce sloturi magice poți juca la Winmasters?

Există numeroase sloturi inspirate de legende, vrăjitori, farmece și magie, e create de cei mai buni producători din domeniu. Poți juca Fortune spells de la EGT, Alchemie Ways de la Red Rake, Rainforest Magic de la Play N Go, Wild Spells  sau Voodoo Magic de la Pragmatic Play, și multe altele. Ai lista completă în oferta Winmasters în secțiunea de sloturi Magic.

Cum funcționează promoția de Marți la Winmasters?

Promoția Winmasters de Marți îți oferă 15 rotiri gratuite pentru fiecare  depunere de 250 RON jucați la sloturile cu tematica “Magic”  Un jucător poate participa la ofertă o singură dată pe zi.

Doar pariurile între 1 RON și 10 RON per rotire/rundă de joc folosite la sloturile cu tematică  “Magic” sunt eligibile pentru această promoție. Rotirile gratuite sunt disponibile pentru 1 zi de la creditarea acestora în contul de joc.

Rotirile gratuite vor fi acordate la slotul “Jade Magician“ de la Play N Go. Câștigul maxim obținut din folosirea rotirilor gratuite este 500 RON. Orice sumă care depășește această limită maximă va fi anulată.

Despre slotul Jade Magician

Jade Magician este un slot cu 5 role de joc, 15 linii de plată, cu o temă magică și câteva câștiguri miraculoase ca bonus. Te poți bucura de până la 50 de rotiri gratuite sau de o a doua șansă în acest slot marca Play n Go sau de 2x multiplicatori Wild pentru a-ți spori profitul. Cu o volatilitate medie și un RTP de 96%, lasă-l pe Magicianul Jade să te conducă pe un tărâm misterios!

Grafica este cu adevărat impresionantă, cu simboluri de joc deosebit de detaliate, inclusiv animale mitologice magice precum Pasărea Phoenix și Dragonul. Lor li se alătură cea mai misterioasă dintre felinele mari, Tigrul Alb, plus simboluri reprezentând cele patru elemente – Pământ, Vânt, Foc și Apă. Magicianul de jad însuși este la fel de frumos redat și grafica de înaltă definiție face ca acest slot să merite jucat.

Sunetele și grafica  sunt atrăgătoare și magia te cuprinde imediat ce rotești rolele de joc.

Rotirile gratuite bonus îți vor spori șansele de câștig iar distracția este garantată.

Distribuiți.