Betano îți oferă bonus 40 Rotiri Gratuite în fiecare joi

Betano îți oferă bonus 40 Rotiri Gratuite în fiecare joi

Vara începe cu multă distracție și voie bună la Betano. Dacă participi joi la promoție, poți primi 40 de rotiri gratuite la slotul video Fire Joker, fără condiții de rulaj.

Oferta este valabilă în fiecare zi de joi (02/06, 09/06) și poți beneficia de ea o singură dată pe zi. Bonusul va fi creditat în contul tău de jucător imediat ce îndeplinești condițiile ofertei.

Cum participi la promoție?

  • Te loghezi pe contul deschis la Betano
  • Optezi pentru promoție, joia
  • Joci minim 100 RON,  la oricare dintre sloturile eligibile, din oferta Betano : Hell`s Kitchen, Joker Hot Reels, Super Fast Hot Hot Respin, Sizzling Hot Deluxe, 10 Burning Heart, Fire Joker, Burn Em Up, Fire Witch, Extra Chilli Megaways, Chilli Heat Megaways, Super Burning Wins Respin, Fire in the Hole xBomb, Chilli Festival, Sizzling 777 Deluxe.

Ce trebuie să știi despre oferta Betano de joi

Este necesar să te înscrii în fiecare ediție săptămânală a acestei oferte. Prin apăsarea butonului „Participă”, vei confirma înscrierea pentru edițiile din săptămâna curentă. Înscrierea la promoție este disponibilă doar în ziua în care oferta este valabilă.

Doar rulajul realizat cu bani reali este luat în considerare pentru a îndeplini criteriile ofertei. Oferta este valabilă doar pentru jocurile eligibile, enumerate mai sus, care pot fi găsite în secțiunea Casino a platformei Betano.

Rotirile Gratuite pe care le câștigi pot fi folosite doar la slotul “Fire Joker” . Fiecare rotire gratuită are o valoare de 0,25 RON. Rotirile gratuite sunt disponibile timp de o zi. În cazul în care rotirile gratuite nu sunt folosite în acest interval, ele expiră. Câștigurile rezultate în urma rotirilor gratuite nu au condiții de rulaj și sunt creditate în contul de jucător ca bani cash.

Profită de oferta de joi la Betano și delectează-te cu rotiri gratuite la unul din cele mai pasionante sloturi : Fire Joker de la Play’n GO.

Distribuiți.