Turneul Lucky Spin la Unibet îți aduce 15.000 de rotiri gratuite

Turneul Lucky Spin la Unibet îți aduce 15.000 de rotiri gratuite

Din 23 Mai până pe 25 Mai, la Unibet ai șansa să te bucuri de rotiri gratuite. Primii 100 de jucători cu cel mai mare câștig în 20 de runde consecutive vor împărți fondul de premiere.

Turneul Lucky Spin poate fi norocos și pentru tine. Înscrie-te în turneul organizat de Unibet și bucură-te din plin de distracție.

Cum funcționează acest turneu la Unibet:

În primul rând , e nevoie să fii înregistrat ca jucător la Unibet și să te înscrii în turneu.

Joci la oricare dintre sloturile oferite de Unibet și eligibile pentru turneu. Sunt calificate la turneu doar rotirile cu valoarea de minim 0.50 RON.

Primii 100 de jucători cu cel mai mare câștig din 20 runde consecutive, vor câștiga o parte din fondul de premiere. Rotirile gratuite vor fi acordate la slotul Iron Bank. Câștigurile din rotirile gratuite se acordă în bani cash și nu există condiții de rulaj. Punctele din turneu sunt calculate astfel : (câștig / miză) X 100 = puncte în clasament.

Poți participa la turneu doar dacă joci la sloturile selectate de Unibet, pentru a fi luate în calcul pentru turnee. Iată care sunt sloturile alese de Unibet pentru turneul Lucky Spin :

Sizzling Hot Deluxe, Dice & Roll, Book of Ra deluxe, Scroll of Dead, Lucky Lady`s Charm, 5 Juggle Fruit, Versailles Gold, Book of Dead, Starburst, Buffalo King Megaways, John Hunter and the Book of Tut, Jumanji, Butterfly Staxx 2, Dr Toonz, Tiny Terrors.

Va trebui să joci minim 1 rundă pentru a participa la turneul Lucky Spin.

Distribuiți.