Winmasters te vrăjește în weekend cu rotiri gratuite fără rulaj

Winmasters te vrăjește în weekend cu rotiri gratuite fără rulaj

Sâmbătă și duminică, Winmasters casino te răsplătește cu 10 rotiri gratuite la slotul Fairytale Legends: Hansel and Gretel, fără condiții de rulaj.

Cum participi la promoție?

  • Te autentifici pe contul deschis la Winmasters
  • Joci la Winmasters în fiecare Sâmbătă și Duminică.
  • Alegi slotul Fairytale Legends: Hansel and Gretel, de la NetEnt, în fiecare sâmbătă și duminică.
  • Primești rotirile gratuite

Winmasters acordă 10 rotiri gratuite în fiecare zi de weekend ( sâmbăta și duminica), iar promoția se adresează jucătorilor care au efectuat cel puțin o depunere în ultimele 14 zile. Este foarte simplu să îți deschizi cont la Winmasters, să parcurgi procedura de verificare, să depui și apoi te vei bucura de rotirile gratuite pe care le poți folosi pentru a juca la slotul “Fairytale Legends: Hansel and Gretel“, lansate de NetEnt.

Ce trebuie să știi despre oferta de weekend la Winmasters ?

Poți participa la ofertă doar o dată pe zi, în fiecare sâmbătă și duminică. Rotirile gratuite primite sunt disponibile o singură zi. Condiția de retragere a câștigurilor este rularea depunerii o singură dată. Nu e vorba de cerințe de rulaj obișnuite, cele care se aplică de regulă sumei totale (bonus plus câștiguri).

Câștigul maxim obținut din folosirea rotirilor gratuite este de 500 RON. Orice sumă care depășește această valoare, va fi anulată.

Despre slotul „Fairytale Legends: Hansel and Gretel”

Pentru dezvoltatorul NetEnt, slotul Fairytale Legends: Hansel & Gretel s-a dovedit o idee minunată care a ajuns în oferta unui număr impresionant de cazinouri online. Jocul Fairytale Legends: Hansel & Gretel este inspirat de celebra poveste a fraților Grimm, reinterpretată într-un slot incitant, cu o grafică grozavă. Departe de a fi doar un joc infantil, bazat pe o poveste destinată celor mici, Fairytale Legends: Hansel & Gretel oferă un RTP mare, de 96,71%, dispersie sub medie și potențial de câștig maxim x400, Cu un model matematic destul de echilibrat și posibilitatea unor câștiguri considerabile, acest slot oferă o experiență plăcută.

Fairytale Legends: Hansel & Gretel îi atrage pe cei care apreciază un joc care are atât elemente tradiționale, cât și inovatoare. Dacă nici un bonus nu este activat, modul de bază este destul de interesant, dar odată ce pe ecran apar simbolul Wild-uri, Scatters sau alte simboluri sau caracteristici speciale, distracția ajunge la un nou nivel.

Slotul redă pe role o poveste despre un frate și o soră care au plecat în căutarea hranei, dar au ajuns în casa unei bătrâne drăguțe, care locuiește într-o căsuță din turtă dulce. În cele din urmă, ea s-a dovedit a fi o vrăjitoare rea care a vrut să-i mănânce, dar au reușit să scape de ea și să se întoarcă acasă.

Fairytale Legends: Hansel & Gretel este al doilea slot din seria Fairytale Legends de la Net Entertainment, cu 5 role și 10 linii de plată.. Slotul are multe caracteristici bonus, inclusiv cele care pornesc aleatoriu. Printre simbolurile prezentate în joc, se pot admira patru pietre multicolore, personajele basmului: Hansel, sora lui, Gretel și cel mai valoros simbol sub forma logo-ului slotului.

Caracteristici bonus ale slotului Hansel si Gretel

Treasure Chest Bonus – dacă pe ecranul jocului apar trei cufere, trebuie să selectezi unul dintre ele pentru a determina următoarea caracteristică, aceasta poate fi:

  • Bonus Candy House – alegi trei din cincisprezece bomboane, fiecare dintre acestea oferind un anumit multiplicator. După ce ai descoperit 3 multiplicatori, poți obține media acestor multiplicatori sau puteți alege unul dintre cei trei.
  • Rotiri gratuite – jocul oferă zece rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri, fii atent la Stacked Wilds ( simboluri wild stivuite) acestea apar pe rolele 1, 2, 4 sau 5, deoarece aceasta activează caracteristica Re-Spin Stacked Wild și vei primi o re – rotire.
  • Coin Win – poți primi un premiu în bani, care poate fi de 15 ori mai mare decât pariul total.


Următoarele caracteristici bonus sunt activate aleatoriu:

  • Fairy Wonder Spin – un grup de 5-9 simboluri cu sigla jocului va apărea pe ecran pentru a te ajuta să câștigi sume frumoase
  • Fairy Surprise este activată aleatoriu după o rotire pierdută. Un simbol va fi selectat, iar celelalte imagini se vor transforma în simbolul selectat până când vei obține o combinație câștigătoare.
  • Fairy Wild Spin – două teancuri de simboluri wild pot apărea pe două role simultan, după care vei primi o re-rotire
Distribuiți.