Rotiri gratuite (fără rulaj) la micul dejun? Da, în promoția Winmasters

Rotiri gratuite (fără rulaj) la micul dejun? Da, în promoția Winmasters

Cazinoul online Winmasters oferă deseori promoții inedite, simpatice, menite să mențină interesul jucătorilor pentru platforma online. Actuala promoție de la Winmasters are loc zilnic, de luni până vineri, de la ora 9 la 11, perioada ideală pentru breakfast.

Micul dejun e și mai savuros dacă adaugi lângă cafea un bonus de rotiri gratuite. Winmasters îți oferă șansa să câștigi bonus folosind codul BFAST, sau alegi bonusul apăsând micul simbol în formă de cadou.

Ce conține bonusul de breakfast?

Bonusul Winmasters oferă 100% depunerea ta ( maxim 150 RON) și 20 de rotiri gratuite la slotul Spicy Fruits. Trebuie să realizezi o depunere de minim 100 RON, de luni până vineri, de la ora 9 la ora 11.Vei folosi codul BFAST sau apeși pe simbolul cadou atunci când efectuezi depunerea.

Promoția acordă un bonus de 100% din suma depusă cu un maxim de 150 RON și 20 de rotiri gratuite la slotul “Spicy Fruits” de la EGT.

În ce condiții poți accesa acest bonus?

Cerința de rulaj este 25 x și se aplică depunerii și bonusului acordat. Această condiție de rulaj trebuie îndeplinită în maxim 14 zile, altfel bonusul și eventualele fonduri din balanța bonus for vi anulate. Calcularea rulajului începe din momentul în care bonusul este creditat în contul tău de jucător

Atenție, mizele contribuie la condiția de rulaj în funcție de categoria jocului. Anumite secțiuni contribuie mai mult decât celelalte la condiția de rulaj : sloturile contribuie 100% , jocurile de cărți și masă cu 5%, bingo sau keno cu 20%, etc. Rotirile gratuite vor fi acordate la slotul “Spicy Fruits”. Rotirile gratuite sunt disponibile pentru 1 zi de la creditarea lor pe contul tău.

Câștigul maxim provenit din folosirea rotirilor gratuite este de 500 RON. Orice sumă care depășește această valoare va fi anulată.

Distribuiți.