Ziua de marți aduce bonus până la 70 RON, la Superbet Roulette

Ziua de marți aduce bonus până la 70 RON, la Superbet Roulette

Ruleta este unul din cele mai vechi și iubite jocuri de cazino. Orice cazino online are în secțiunea Live și mese de ruletă, iar atractivitatea acestui joc a adus cu sine și interesul operatorilor pentru a oferi promoții. Dacă îți place să pariezi la ruletă, cu siguranță te va atrage și această ofertă de la Superbet.

Promoția de la Superbet are loc fiecare zi de marți pe tot parcursul lunii Mai. Poți primi maxim 70 RON bonus, dacă pariul tău este câștigător.

Cum participi la oferta Superbet?

Dacă încă nu ai cont Superbet, te înregistrezi pe site, este foarte ușor să deschizi un cont. Te loghezi pe contul tău și pariezi la Superbet Roulette.

Ziua indică numărul norocos. Este simplu, în data de 10 mai, marți, numărul norocos la Superbet este 10. Trebuie să pariezi pe numărul norocos la masa selectată de ruletă, din secțiunea Cazino live la Superbet. Masa selectată pentru această promoție este chiar Superbet Roulette. Dacă pariul tău este câștigător, primești un bonus echivalent cu miza pariată, înmulțită cu 14, în limita a 70 de RON. De exemplu azi pariezi 5 RON la Superbet Roulette pe numărul 10 ( numărul norocos al zilei): Dacă pariul e câștigător, primești bonus 5 ( miza ta) x 14 = 70 RON ( acesta e exemplul pariului maxim.

Ce trebuie să știi despre bonus?

Poți beneficia de bonus o singură dată, în perioada promoțională ( adică luna mai 2022), dacă pariul tău e câștigător, bonusul se alocă în maxim 48 de ore pe contul tău. Bonusul are o cerință de rulare de 1x, deci trebuie să rulezi o dată bonusul pentru a-l putea retrage. Bonusul pe care l-ai primit poate fi folosit doar în secțiunea Cazino Live de pe platforma Superbet.

Bucură-te de distracție, lasă-te fascinat de farmecul ruletei și joacă numărul norocos la Superbet, în fiecare marți.

Distribuiți.